KURSUS BURUNG WALIT

KAMI MENGADAKAN KURSUS/SEMINAR DAN MEMBINA RUMAH SARANG BURUNG WALIT DENGAN KOS MENGIKUT KEMAMPUAN ANDA. KURSUS AKAN MENJELASKAN MENGENALI BURUNG WALIT , SIFAT,HABITAT, POTENSI, MASALAH, KOS MEMBINA BANGUNAN,PERALATAN, PENGUDARAAN,SISTEM AUDIO, LAWATAN KE RUMAH CONTOH BURUNG WALIT ,BANTUAN KEWANGAN(BANK) DAN KAEDAH PEMASARAN. SYARIKAT JUGA MENYEDIAKAN PAKEJ LAWATAN UNTUK INDUSTRI WALIT DI VIETNAM,INDONESIA, SERAWAK DAN DALAM NEGERI..BERMINAT? DAFTAR SEGERA..MAKLUMAT LANJUT SILA HUBUNGI En. Salahuddin Al Ayubi @ Norman (013-4889689)

Selasa, 21 Jun 2011

SEMINAR INDUSTRI SARANG BURUNG WALIT


NABIL VENTURES AKAN MENGANJURKAN “SEMINAR INDUSTRI BURUNG WALIT” . ANDA AKAN MENGENALI SIFAT / HABITAT BURUNG WALIT, REKABENTUK RUMAH WALIT , SISTEM AUDIO / PENGUDARAAN, KOS BINAAN , UJIAN PEMANGGIL & HASIL PRODUK.  ..TEMPAT TERHAD untuk 15 peserta sahaja.
HUBUNGI SEGERA EN SOLAHUDDIN 013-4889689 
SEKIRANYA ANDA INGIN MEMBINA RUMAH BURUNG WALIT ...KAMI BERSEDIA MEMBERI KHIDMAT NASIHAT DI TEMPAT ANDA DENGAN KOS ISTIMEWA.  

1 ulasan:

  1. Allah x bagi 'sms' kpd kita untuk mengubah nasib hidup, sebaliknya DIA 'mencetuskan' gerak hati kita bg memulakan sesuatu bg kita berusaha mendapatkannya..

    BalasPadam